вести

RosPack–28-та меѓународна изложба за индустријата за пакување – Свечено отворање

Свеченото отворање на 28-та меѓународна изложба на индустријата за пакување -RosPack во Москва во Русија на 18 јуни 2024 година (UTC+8). Chengdu Passion Precision Tool Co., Ltd. Уште еднаш тргна на своето изложбено патување.

индустриски сечила

Изложбата ќе трае од 18.06.2024 до 21.06.2024 година (UTC+8), Chengdu Passion учествуваше на изложбата RosPack со цел да продолжи да ги промовира производите наиндустриски ножевиврз основа насечила за индустријата за пакување, во исто време, исто така, вклучувајќиосцилирачки ножеви за сечење, брановидни сечила за хартија, ножеви за тутун, итн. Овие индустриски ножеви беа исто така популарни кај клиентите.

гилотина сечило

Chengdu Passion постигна голем успех на последната изложба drupa 2024 и беше препознаен од многу клиенти. Chengdu Passion, исто така, се надева дека ќе комуницира со повеќе клиенти на изложбата RosPack. Ако е можно, се надеваме дека можете да дојдете на местото на настанот и да разговараме за подобро да се запознаеме. Ова ни овозможува подобро да ги разбереме вашите потреби, а исто така ви овозможува подобро да ги разберете нашите производи и нашата компанија.

Сечило за сечење на машина за cnc

Доколку сте заинтересирани за оваа меѓународна изложба за индустријата за пакување, или имате некои барања за прилагодени ножеви, или имате какви било прашања во врска со производите на сечилата, ве покануваме да дојдете на местото на настанот. Без разлика дали сте нов клиент или стар клиент, топло го поздравуваме вашето пристигнување. Затоа, не двоумете се да преземете акција. Адресата на изложбата е: Crocus Expo lEC, павилјон 3. Московски регион, улица Красногорск Международнаја, бр. 16. Број на нашиот штанд е бр. B9023. Се надевам дека ќе се сретнеме овде.

кружно сечило

If you are not convenient to come to the site, you can also contact us through our email: lesley@passiontool.com or WhatsApp: +86 186 2803 6099, our business manager will reply for you in the first time.

Подоцна, ќе продолжиме да ги ажурираме информациите за изложбата RosPack, а повеќе информации можете да најдете на нашата веб-страница (passiontool.com) блог.
Се разбира, можете да обрнете внимание и на нашите официјални социјални медиуми:

Фејсбук

Фејсбук Pinterest

Pinterest

Инстаграм

Инстаграм

youtube

YouTube LinkedIn

LinkedIn


Време на објавување: 24.06.2024